• Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor

  • 041 513 655

Brezplačen prvi obisk katerega koli plesnega tečaja. Izkoristi
Domov » Cicibani plešejo

Cicibani plešejo

Vadbeni program “Cicibani plešejo” je namenjen otrokom starim od 3-6let.

Naši najmlajši vedo, kako pleše Kaličopko, kako zazidati hiško, kako plešejo račke. To je otroški sanski svet, ki je daleč od naše vsakdanjosti.

Program je pester in zabaven. Vključuje celotno plesno vzgojo s plesnim, glasbenim, ritmičnim, likovnim in gledališkim izražanjem.

Mladi plesalci spoznavajo različne plesne zvrsti: ustvarjalne plesne igre, skupinske plese, plesne pravljice, osnove klasičnega baleta, jazz, plesne dramatizacije, …

Poleg razvijanja njihovih motoričnih sposobnosti, ki so zelo pomembne za otrokov nadaljni razvoj poskrbimo za dobro voljo in smeh.

Vedno znova ustvarjamo nove plesne gibe in korake. Ne manjkajo nastopi, srečanja, zabave,…

Družimo se 1x tedensko po 45 minut. Vsako 8. vajo otroci s plesno učiteljico zaplešejo tudi za starše, bratce, sestrice in ostale prijatelje. Kar v plesni dvorani v kateri potekajo plesne vaje namreč prikažejo pravo plesno pravljico, ki so se jo naučili v pretekli stopnji. Dvakrat na leto zaplešemo skupaj z ostalimi, starejšimi soplesalci in soplesalkami plesne šole SAMBA. Decembra in junija se zgodi ta velik dogodek – produkcija plesne šole SAMBA, ki naših najmlajših nikoli ne pusti ravnodušnih. Obisk Božička in še marsikaj zanimivega poskrbijo za prijetno počutje.

Vaje lahko izvajamo tudi v vašem vrtcu!


Z vami plešemo

Maribor

  • Pon. - Pet. 17.00 - 22.00
  • Sob. Zaprto
  • Ned. 16.45 - 21.00

Plesna šola Samba

Kraljeviča Marka ulica 19

2000 Maribor

Tel. št.: 041 513 655

Email: [email protected]