• Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor

  • 041 513 655

Brezplačen prvi obisk katerega koli plesnega tečaja. Izkoristi
Domov » Družabni plesi

Družabni plesi

Družabnih plesov se lahko udeležijo začetniki, ki bi se radi naučili nekaj osnovnih korakov, kot tudi tisti, ki so nekoč že plesali in bi radi svoje znanje različnih plesov obnovili ali celo izpopolnili.  Tečaji družabnih plesov so namenjeni odraslim nekje od 20. leta starosti naprej.

Tečaj družabnih plesov obsega 8 vaj (približno 2 meseca), poteka 1x tedensko po dve šolski uri – 90 minut, in sicer največkrat ob večerih od 19. ure naprej. Tečaji družabnih plesov se delijo na tečaj začetne 1. stopnje, 2. nadaljevalne stopnje, 3. izpopolnjevalne stopnje ter 4-8. višje izpopolnjevalne stopnje in 9. klubske stopnje (po zaključeni 1., 2., 3. in 8. stopnji tečajev družabnih plesov).

KLUBSKA STOPNJA- plesanje v krogu je predvideno za klubske stopnje, kjer tečajniki ne razmišljajo več toliko o vodenju in korakih, saj jih že znajo, temveč se lahko glasbi prepustijo, jo poslušajo in ob tem uživajo.

Na zgoraj omenjenih tečajih se tečajniki naučijo osnov okoli 20-ih klasičnih družabnih plesov, kot so angleški valček, dunajski valček, foxtrot, polka, tango, cha-cha, rumba, samba, jive, techno swing, disco fox, disco hustle, mambo, salsa, merengue, passo doble … Pri vsakem plesu se za začetek naučimo le nekaj osnovnih figur.

Z vami bodo plesale naše plesne učiteljice in učitelji Natalija, Urškain Jasna.Z vami plešemo

Maribor

  • Pon. - Pet. 17.00 - 22.00
  • Sob. Zaprto
  • Ned. 16.45 - 21.00

Plesna šola Samba

Kraljeviča Marka ulica 19

2000 Maribor

Tel. št.: 041 513 655

Email: [email protected]