Družabni Plesi

Tečaja družabnih plesov se lahko udeležijo začetniki, ki bi se radi naučili nekaj osnovnih korakov, kot tudi tisti, ki so nekoč že plesali in bi radi svoje znanje različnih plesov obnovili ali celo izpopolnili.

Tečaji potekajo 1x tedensko, obsegajo pa 8 vaj po 75 min. Delijo se na začetne, nadaljevalne in klubske stopnje, kar pomeni, da se lahko pridružite skupini glede na vaše plesno znanje.

Naučili se boste osnov približno 20-ih različnih plesov: angleški valček, dunajski valček, foxtrot, polka, tango, cha-cha, rumba, samba, jive, disco fox, disco hustle, salsa, quickstep, bachata… Pri vsakem plesu se za začetek naučimo le nekaj osnovnih figur, ki jih v vsakem naslednjem sklopu nadgrajujemo.

Večkrat letno organiziramo tudi plesne večere (martinov, novoletni, valentinov, spomladanski ples), 1x na mesec pa delavnice z različnimi plesnimi učitelji ter preplesavanja za člane PŠ Samba.

Družabni plesi so del splošne razgledanosti in vsem nam je znano, da ples povezuje, zbližuje predvsem pa osrečuje, zato ne odlašajte in sem nam pridružite!

Naročilo z obveznostjo plačila

Prijava na tečaj

Pravica do odstopa od pogodbe potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh odstopi od te pogodbe. Odstopni rok poteče v 14 dneh od dne izpolnitve prijave potrošnika, ki predstavlja pogodbo na daljavo z izvajalcem Društvom plesni center Samba Maribor.

Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti Društvo plesni center Samba Maribor o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe na elektronski naslov info@plesnasola-samba.si ali po pošti na naslov Društvo plesni center Samba Maribor, Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor. V ta namen lahko potrošnik neobvezno uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec.

»KLIK«

Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe. Če potrošnik odstopi od te pogodbe, mu društvo brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila. Tako povračilo društvo izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov.

Družabni Plesi

Ostali plesni tečaji