Zumba

Zumba je skupinska plesna vadba, ki je obnorela svet. Je zabavna, učinkovita in nadzorovana aerobna vadba za krepitev mišic in splošne kondicije. Ob spremljavi odlične glasbe boste oblikovali svoje celotno telo: roke, noge, trebuh in zadnjico.

Osnova Zumbe je glasba, ki vsebuje v glavnem vroče latinsko-ameriške ritme (merengue, salsa, cumbia, reggaeton, calypso, samba…), ki vas bodo sprostili, vam povrnili energijo in zaradi katerih se boste odlično počutili.

Tečaj je namenjen vsem, ki imate radi ples ter se želite razgibati, utrditi in oblikovati svoje telo. Zasnovan je tako, da mu lahko sledite vsi, ne glede na starost, plesno znanje in telesno pripravljenost. Vse kar potrebujete je veselje do plesa, energične glasbe in veliko dobre volje. Oblecite se v športna oblačila, obujte čiste športne copate, prinesite brisačo in pijačo ter pohitite na ZUMBO!

Naročilo z obveznostjo plačila

Prijava na tečaj

Pravica do odstopa od pogodbe potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh odstopi od te pogodbe. Odstopni rok poteče v 14 dneh od dne izpolnitve prijave potrošnika, ki predstavlja pogodbo na daljavo z izvajalcem Društvom plesni center Samba Maribor.

Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti Društvo plesni center Samba Maribor o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe na elektronski naslov info@plesnasola-samba.si ali po pošti na naslov Društvo plesni center Samba Maribor, Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor. V ta namen lahko potrošnik neobvezno uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec.

»KLIK«

Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe. Če potrošnik odstopi od te pogodbe, mu društvo brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila. Tako povračilo društvo izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov.

Zumba

Ostali plesni tečaji