Oganizacija prireditev

divder img

Tematskih plesi:

16.11.2019 - Martinov ples
03.01.2020 - Novoletni ples
15.02.2020 - Valentinov ples
15.05.2020 - Spomladanski ples

Rojstnodnevne zabave za otroke, plesne produkcije

Valete za osnovnošolce, maturantski plesi za srednješolce, plesna tekmovanj, tematske zabave za plesalce plesne šole...

Plesne priprave in plesni vikendi za tekmovalce.

32 naslovov državnih prvakov

divder img

Plesna šola Samba se lahko pohvali s kar 32 naslovi državnih prvakov v različnih kategorijah. Zaslugo za te odlične rezultate lahko pripišemo Nataliji Banovič, ki je idejni vodja plesne šole ter aktivna na plesnem področju že več kot 20 let. V svoji plesni karieri je zmagala na vseh večjih tekmovanjih in postala večkratna državna in svetovna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih. Sedaj svoje znanje in izkušnje predaja svojim plesnim učiteljem in tečajnikom.

Poslanstvo in vizija

divder img

Največje poslanstvo plesne šole Samba je zagotovo zadovoljiti vse ljubitelje plesa. Želijo jim nuditi čim več plesnega znanja skozi različne plesne tečaje. Skozi ples omogočajo  spoznavanja ljudi s podobnimi interesi in druženja z njimi, potovanja na plesne prireditve, preplesavanja, plesne priprave ter plesne vikende.

»Ker so naše stranke različnih starostnih skupin jim nudimo tečaje, primerne njihovi starostni skupini. Ker imajo naši tečajniki različne plesne vizije, želje in potrebe, poskušamo prilagoditi in nuditi plesne tečaje ter naše znanje njim samim. Za tečajnike, ki pridejo v našo plesno šolo zaradi rekreacije, poskušamo vadbo narediti čim bolj zabavno.  Tistim z željo po uspehih in odličnih dosežkih pa nudimo znanje na višjem nivoju, plesno izobraževanje in tekmovanja, z možnostjo postati plesni učitelj. Prav tako nudimo možnost prilagojenih plesnih tečajev za ljudi, ki so telesno in duševno omejeni«.

»Vizija plesne šole Samba je širjenje prostorov in lokacij s čim boljšo in napredno tehnično opremo, skozi katero bi pridobili več plesnih tečajnikov in s tem večje število plesnih tečajev. S širjenjem prostorov bi omogočili več plesnih dogodkov in s tem lahko našim tečajnikom nudili več. Da bi to dosegli bi potrebovali čim bolj izobražen kader, zato je naša vizija za zaposlene pridobitev plesne licence ter s tem naziv plesnega učitelja«. 

Temeljni cilji

divder img

Cilj plesne šole Samba v naslednjih petih letih je, imeti večje, bolj tehnično opremljene prostore, večje število plesnih tečajev ter posledično tudi večje število tečajnikov. S tem povezana pa je širitev plesne šole na več različnih lokacij, kjer bi izvajali plesne tečaje. Temeljni cilj plesne šole Samba je postati najbolj priznana plesna šola v Mariboru in okolici.