POLETNA PLESNA ŠOLA SAMBA 2021

Namen Poletne plesne šole Samba je otrokom omogočiti kakovostno, ustvarjalno in aktivno preživljanje prostega časa v času poletnih šolskih počitnic.

Spoštovani starši!

Vašim otrokom bomo omogočil preživeti aktivne tedne v času poletnih počitnic. Poletna plesna šola je namenjena učencem od 1. do 5. razreda osnovnih šol ter vrtčevskim otrokom. Namenjena je, tudi tistim, ki se bodo s plesom spoznali prvič. Poleg plesa in zabave pa bomo 1 uro na dan namenili tudi UČENJU ANGLEŠČINE.

Poletna PŠ poteka od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.00 uro. Naše plesne učiteljice bodo poskrbele, da se bodo otroci naučili novih plesnih korakov, se zabavali, ustvarjali, utrdili znanje angleščine in sklepali nova prijateljstva.

Z zbiranjem prijav za vključitev otrok v poletno PŠ Samba bomo pričeli v petek, 14.05.2021. Prijavo lahko oddate v pisarni plesne šole vsak delovnik med 17.00 in 20.00 uro ali preko elektronske pošte: info@plesnasola-samba.si. Po prejemu sporočila, boste prejeli prijavnico, ki nam jo izpolnjeno vrnete kar po elektronski pošti.

PROGRAM:

– sadna malica,

– kosilo,

– voda in brezalkoholne pijače,

– poučevanje različnih plesnih zvrsti (hip hop, zumbakids, moderni plesi, latinskoameriški plesi, plesi za osnovnošolce,…),

– družabne igre, kvizi, karaoke, itd.

– ogled plesnih filmov in risank,

– ustvarjalne delavnice,

– učenje angleščine,

– od vremena in tematike tedna izbiramo različne športne igre v dvorani in v naravi: iskanje zaklada, črni mož, štafetne igre itd.,

– izleti: Mestni park Maribor, Mariborski otok, pohod na Pohorje, adrenalinski park Betnava…,

KRAJ IZVAJANJA PROGRAMA

Poletno plesno šolo izvajamo v prostorih Plesne šole Samba, Ulica Kraljeviča Marka 19, 2000 Maribor. Program izven prostorov PŠ Samba izvajamo na območju Mestne občine Maribor in okolici.

SEZNAM OBLAČIL IN OPREME 

Primerna dnevna oblačila, udobna obutev za sprehode, čisti copatki ali teniski za plesno dvorano, pokrivala (kapa, klobuk), kreme za mazanje, sončna očala, flaška za vodo…

PREHRANA OTROK 

Vsak dan bomo otrokom nudili malico in kosilo. Na kosilo odidemo v restavracijo v trgovskem centru Jager, ki se nahaja v stavbi naše plesne šole Samba. Vsi udeleženci bodo imeli na voljo neomejeno količino brezalkoholnih napitkov in vode v času trajanja programa.

OPOMBE:

Društvo Plesni center Samba, kot izvajalec Poletne plesne šole Samba 2021, si pridržuje pravico do sprememb vsebin programa.

Izvedba programov poletne PŠ v letu 2021 poteka pod določenimi posebnimi pogoji, ki sledijo priporočilom NIJZ za preprečevanje okužbe koronavirusa (epidemije Covid-19): uporaba priporočil NIJZ za preprečevanje okužbe koronavirusa, veljavnih v obdobju izvajanja programa.

Pred začetkom izvajanja pridobi izvajalec podpisano izjavo staršev glede zdravstvenega stanja otroka, ki ni starejša od 3 dni. V primeru, da je posamezen otrok v poletni šoli dva tedna ali več, izvajalec pridobi izjavi za vse tedne do 3 dni pred začetkom v posameznem tednu, oz. ob prihodu otroka na prvi dan.

V primeru, da otrok zboli z vročino in drugimi znaki akutne okužbe dihal, izvajalec postopa skladno s priporočili NIJZ. Posebni pogoji za izvedbo poletne plesne šole v letu 2021 ostanejo v veljavi, dokler v RS ostajajo v veljavi ukrepi za zajezitev širjenja okužbe z virusom Covid-19, ki so relevantni za izvedbo programa.

PLESNA ŠOLA SAMBA OBDARUJE

Vsak udeleženec tedenske Poletne plesne šole Samba 2021 prejme darilo:
Popust v višini 10 EUR za prvi vpis v PŠ Samba (novo članstvo) za katerikoli začetni tečaj v septembru ali oktobru 2021. Darilo je tudi prenosljivo na drugo osebo za namen prvega vpisa. Popust se ne prišteva k ostalim akcijskim popustom PŠ Samba.

CENA

Cena za tedenski (5 dnevni) program Poletne plesne šole Samba 2021 znaša 120,00€ na osebo. Cena poletne šole za posamezni dan znaša 30,00€ na osebo. Program se v posameznem tedenskem terminu izvede ob pogoju vsaj 20 prijavljenih otrok.  Največje število pa je 28 otrok.

POSTOPEK PRIJAVE, ODPOVEDI

Za vključitev v poletno Plesno šolo Samba 2021 morajo biti izpolnjeni trije pogoji:

1. Oddana PRIJAVNICA.

2. Pravočasno PLAČILO.

3. Oddana IZJAVA glede zdravstvenega stanja otroka.*

*Izjava staršev glede zdravstvenega stanja otroka vključenega v program poletne plesne šole, vezano na ukrepe za zajezitev širjenja COVID-19, predana izvajalcu od 1 do 3 dni pred pričetkom izvajanja oz. ob prihodu na prvi dan.

ODPOVEDI že potrjenih terminov ne zagotavljajo vračila plačila, razen v primerih višje sile (bolezen – z zdravniškim potrdilom in drugih nepredvidenih okoliščin, ki so otroku onemogočile udeležbo vseh 5 dni; o upravičenosti le-teh odloča zakoniti zastopnik izvajalca).

PRIJAVA V POLETNO PLESNO ŠOLO SAMBA 2021

TERMINI POLETNE PLESNE ŠOLE SAMBA 2021 VSEBINSKA TEMATIKA PRIJAVA
Termin 1 od 28.06. do 02.07. 2021 (5 dni) Teden ustvarjalnosti PROSTO
Termin 2 od 05. 07. do 09. 07. 2021 (5 dni) Teden – vse o plesu PROSTO
Termin 3 od 16.08. do 20.08. 2021 (5 dni) Teden ustvarjalnosti PROSTO
Termin 4 od 23.08. do 27.08. 2021 (5 dni) Teden – vse o plesu PROSTO