Breakdance

Ples BBOYING, poznan kot BREAKDANCE, se je začel na ulicah New Yorka v zgodnjih 70-ih. Je del Hip Hop kulture, ki jo sestavljajo DJ-i, MC-ji, brejkerji in grafiterji.

Breakdance se deli na 4 osnovne elemente: TOPROCK – plesni koraki v stoječem položaju, FOOTWORK – koraki v talnem položaju, FREEZE – figure oziroma poze in POWERMOVE – vrteči elementi.
V Sloveniji se je pojavil leta 1983 in je danes zelo priljubljen po celem svetu. Priznan je tudi kot olimpijska disciplina.

Tečaj poteka enkrat tedensko po 60 min in je namenjen otrokom in mladim, ki si želijo preizkusiti nekaj novega in izredno zabavnega.

Naročilo z obveznostjo plačila

Prijava na tečaj

Pravica do odstopa od pogodbe potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh odstopi od te pogodbe. Odstopni rok poteče v 14 dneh od dne izpolnitve prijave potrošnika, ki predstavlja pogodbo na daljavo z izvajalcem Društvom plesni center Samba Maribor.

Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti Društvo plesni center Samba Maribor o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe na elektronski naslov info@plesnasola-samba.si ali po pošti na naslov Društvo plesni center Samba Maribor, Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor. V ta namen lahko potrošnik neobvezno uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec.

»KLIK«

Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe. Če potrošnik odstopi od te pogodbe, mu društvo brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila. Tako povračilo društvo izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov.

Breakdance

Ostali plesni tečaji