Individualne ure za poroko

Prišel je čas, ko s partnerjem stopata na skupno življenjsko pot. Pomemben del poroke je tudi otvoritveni poročni ples, ko mladoporočenca zaplešeta svoj prvi ples. Vsi si želimo, da bi nam ta dogodek ostal v spominu in da nam bo ples še polepšal že tako slavnosten dogodek.

V Plesni šoli Samba smo za mladoporočence pripravili posebne programe otvoritvenih poročnih plesov. Od tradicionalnih, dunajskega in angleškega valčka, s katerima lahko pokažeta največ glamuroznosti, do rumbe, polne čustev, in čačača-ja, kjer pokažeta svojo nagajivost in živo naravo. V otvoritvenem poročnem plesu lahko skupaj združimo različne plesne zvrsti in naredimo vajin otvoritveni ples še bolj poseben in unikaten.

Za vas smo skupaj v sodelovanju z organizatorjem porok – WeddingStory, pripravili 2 odlična paketa:

• Osnovni paket: 4 individualne ure za pripravo na otvoritveni ples
• Popolni paket: 8 individualnih ur, ki zajemajo: pripravo na otvoritveni ples + osnovne korake dunajskega valčka, angleškega valčka, polke, foxtrota in disco.

Za rezervacijo termina pokličite: 041-513-655 ali pa nam pišite na: info@plesnasola-samba.si

Naročilo z obveznostjo plačila

Prijava na tečaj

Pravica do odstopa od pogodbe potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh odstopi od te pogodbe. Odstopni rok poteče v 14 dneh od dne izpolnitve prijave potrošnika, ki predstavlja pogodbo na daljavo z izvajalcem Društvom plesni center Samba Maribor.

Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti Društvo plesni center Samba Maribor o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe na elektronski naslov info@plesnasola-samba.si ali po pošti na naslov Društvo plesni center Samba Maribor, Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor. V ta namen lahko potrošnik neobvezno uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec.

»KLIK«

Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe. Če potrošnik odstopi od te pogodbe, mu društvo brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila. Tako povračilo društvo izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov.

Individualne ure za poroko

Ostali plesni tečaji