HIP-HOP

Tečaj Hip Hop-a je namenjen otrokom in mladini. Za vse tiste, ki radi sledite plesnim trendom in sodobni glasbi, je to prava odločitev.

Zakaj ne bi tudi ti postal/-a plesalka Hip Hopa? Zakaj ne bi plesu dodal/-a svoje živahnosti in pozitivne energije?

Pri urah dajemo poudarek na socialnem razvoju plesalca, saj se le tako naučijo prilagajanja ter samodiscipline. S poslušanjem glasbe pa razvijamo občutek za ritem in muzikaličnost ter splošno plesno razgledanost.

Postanite vsestranski, bodite IN ter zaplešite in osvojite odre plesnega sveta tudi vi!

Naročilo z obveznostjo plačila

Prijava na tečaj

Pravica do odstopa od pogodbe potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh odstopi od te pogodbe. Odstopni rok poteče v 14 dneh od dne izpolnitve prijave potrošnika, ki predstavlja pogodbo na daljavo z izvajalcem Društvom plesni center Samba Maribor.

Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti Društvo plesni center Samba Maribor o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe na elektronski naslov info@plesnasola-samba.si ali po pošti na naslov Društvo plesni center Samba Maribor, Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor. V ta namen lahko potrošnik neobvezno uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec.

»KLIK«

Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe. Če potrošnik odstopi od te pogodbe, mu društvo brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila. Tako povračilo društvo izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov.

HIP-HOP

Ostali plesni tečaji