HIP-HOP

Hip-Hop je ples, ki ga imajo mladi še posebaj radi. Vsi tisti, ki sledite trendom in raje kot v paru plešete v skupini je to ples, ki je primeren za vas. Hip hop je ples, je glasba, je življenjski stil, ki navdušuje mlade in tiste, ki so mladi po srcu.

Hip hoparji so carji, legende, oni so kul, imajo stil:) In zakaj nebi hip hoper-ka postal-a tudi ti? Hip Hop kot plesna zvrst se je v zadnjih letih močno razvila. Vedno več plesalcev pleše vedno več plesnih stilov – od old schoola, do new style-a,… Ponekod se zvrsti mešajo s pravimi latino ritmi, spet drugje zavijejo že skoraj v disco ali house vode. Hip hop L.A. NEW STYLE je plesni stil, ki je prepravil Ameriko, Evropo in tudi že Azijo. Hip hop COMMERCIAL DANCE je plesni stil je bolj všeč tistim, ki ste malenkost bolj živahni, polni energije in predvsem obožujete soj loči na odru. Tistim torej, ki od hip hopa hočete tisto nekaj več.

Lady Gaga, Beyonce, Rihanna, Britney Spears, Jennifer Lopez ali Katy Perry so zvezdnice, katerih glasba je najbolj primerna za koreografije, ki veljajo za “commercial”. Velikokrat se namreč zgodi, da se hip hop na prvi pogled zdi temačen, zatežen in nepoznavalcem morda celo dolgočasen…Zato ga plesalci in plesalke hip hopa na odru popestrijo, mu dodajo noto energije, nasmeha in plesne tehnike, ki v paketu z dobro voljo in iskrenim nasmeškom plesno točko poveže v popolno celoto. Commercial dance ja namenjen ljudem, je ples, ki ga gledamo na odru, je ples v pravem pomenu besede, ples podkrepljen s paketom popolnosti:) Postanite vsestranski, bodite IN ter zaplešite in osvojite odre plesnega sveta tudi vi!

Zaplešite v šoli Hip-hop-a z Juretom Kranjcem – najboljšim koreografom in hiphop trenerjem na štajerskem

Njegovi dosedanji dosežki kot trener:

– 2. MESTO MALE SKUPINE STREET ČLANI, DRŽAVNO PRVENSTVO

– 2. MESTO SVETOVNI POKAL MALE SKUPINE

– 3. MESTO STREET DANCE FORMACIJE ČLANI, DRŽAVNO PRVENSTVO

– 2 X 5. MESTO SVETOVNO PRVENSTVO MALE SKUPINE IN FORMACIJE

Plesno znanje boste lahko uporabili na plesnih zabavah in v diskotekah.

Zaplesali bomo ob največjih uspešnicah z MTV-ja, …

Če želite nastopat na javnih prireditvah, TV, … smo pravi naslov za vas!

Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov s to spletno stranjo.

HIP-HOP

Ostali plesni tečaji