HIP-HOP

Hip-Hop je ples, ki ga imajo mladi še posebaj radi. Vsi tisti, ki sledite trendom in raje kot v paru plešete v skupini je to ples, ki je primeren za vas. Hip hop je ples, je glasba, je življenjski stil, ki navdušuje mlade in tiste, ki so mladi po srcu.

Hip hoparji so carji, legende, oni so kul, imajo stil:) In zakaj nebi hip hoper-ka postal-a tudi ti? Hip Hop kot plesna zvrst se je v zadnjih letih močno razvila. Vedno več plesalcev pleše vedno več plesnih stilov – od old schoola, do new style-a,… Ponekod se zvrsti mešajo s pravimi latino ritmi, spet drugje zavijejo že skoraj v disco ali house vode. Hip hop L.A. NEW STYLE je plesni stil, ki je prepravil Ameriko, Evropo in tudi že Azijo. Hip hop COMMERCIAL DANCE je plesni stil je bolj všeč tistim, ki ste malenkost bolj živahni, polni energije in predvsem obožujete soj loči na odru. Tistim torej, ki od hip hopa hočete tisto nekaj več.

Lady Gaga, Beyonce, Rihanna, Britney Spears, Jennifer Lopez ali Katy Perry so zvezdnice, katerih glasba je najbolj primerna za koreografije, ki veljajo za “commercial”. Velikokrat se namreč zgodi, da se hip hop na prvi pogled zdi temačen, zatežen in nepoznavalcem morda celo dolgočasen…Zato ga plesalci in plesalke hip hopa na odru popestrijo, mu dodajo noto energije, nasmeha in plesne tehnike, ki v paketu z dobro voljo in iskrenim nasmeškom plesno točko poveže v popolno celoto. Commercial dance ja namenjen ljudem, je ples, ki ga gledamo na odru, je ples v pravem pomenu besede, ples podkrepljen s paketom popolnosti:) Postanite vsestranski, bodite IN ter zaplešite in osvojite odre plesnega sveta tudi vi!

Zaplešite v šoli Hip-hop-a z Juretom Kranjcem – najboljšim koreografom in hiphop trenerjem na štajerskem

Njegovi dosedanji dosežki kot trener:

– 2. MESTO MALE SKUPINE STREET ČLANI, DRŽAVNO PRVENSTVO

– 2. MESTO SVETOVNI POKAL MALE SKUPINE

– 3. MESTO STREET DANCE FORMACIJE ČLANI, DRŽAVNO PRVENSTVO

– 2 X 5. MESTO SVETOVNO PRVENSTVO MALE SKUPINE IN FORMACIJE

Plesno znanje boste lahko uporabili na plesnih zabavah in v diskotekah.

Zaplesali bomo ob največjih uspešnicah z MTV-ja, …

Če želite nastopat na javnih prireditvah, TV, … smo pravi naslov za vas!

Naročilo z obveznostjo plačila

Prijava na tečaj

Pravica do odstopa od pogodbe potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh odstopi od te pogodbe. Odstopni rok poteče v 14 dneh od dne izpolnitve prijave potrošnika, ki predstavlja pogodbo na daljavo z izvajalcem Društvom plesni center Samba Maribor.

Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti Društvo plesni center Samba Maribor o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe na elektronski naslov info@plesnasola-samba.si ali po pošti na naslov Društvo plesni center Samba Maribor, Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor. V ta namen lahko potrošnik neobvezno uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec.

»KLIK«

Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe. Če potrošnik odstopi od te pogodbe, mu društvo brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila. Tako povračilo društvo izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov.

HIP-HOP

Ostali plesni tečaji