Salsa In Bachata

Salsa je ples afro-kubanskega izvora, ki je dandanes prisoten na celotni zemeljski obli in združuje nasmejane obraze ter pozitivnega razmigavanja željne plesalce po celem svetu.

Na tečaju se boste najprej naučili osnovnih korakov, ki jih boste z vsako nadaljnjo stopnjo stilsko, tehnično, ritmično in melodično nadgrajevali.

Vsaka stopnja sestoji iz 8 vaj po 60 min, tečaj pa poteka enkrat tedensko. Pri salsi ni ovir, ni omejitev – je samo neskončna zabava, ki vas bo vsakič bolj zasvojila.

1x na mesec organiziramo tudi delavnice z različnimi plesnimi učitelji ter preplesavanja za člane PŠ Samba.

Opogumite se in skupaj z nami odplešite v čudovit svet salse!

Naročilo z obveznostjo plačila

Prijava na tečaj

Pravica do odstopa od pogodbe potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh odstopi od te pogodbe. Odstopni rok poteče v 14 dneh od dne izpolnitve prijave potrošnika, ki predstavlja pogodbo na daljavo z izvajalcem Društvom plesni center Samba Maribor.

Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti Društvo plesni center Samba Maribor o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe na elektronski naslov info@plesnasola-samba.si ali po pošti na naslov Društvo plesni center Samba Maribor, Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor. V ta namen lahko potrošnik neobvezno uporabi priloženi vzorčni odstopni obrazec.

»KLIK«

Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe. Če potrošnik odstopi od te pogodbe, mu društvo brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od te pogodbe povrne vsa prejeta plačila. Tako povračilo društvo izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov.

Salsa In Bachata

Ostali plesni tečaji